انواع پارتیشن دوجداره , انواع مختلف پارتیشن اداری دوجداره , انواع پارتیشنهای دوجداره منازل , قیمت و نصب انواع پارتیشن دوجداره : پارتشن های اداری انواع متفاوتی داشته اند که می توانیم به نمونه های زیر اشاره نماییم .
پارتیشن های اداری مخصوص مرکز های پزشکی و درمانی : از
پارتیشن های دوجداره های در مرکزهای پزشکی و درمانی استفاده می گردد که
برای جدا نمودن بخش های متفاوت درمانی و همچنین عایق بودن صدا مورد استفاده
قرار گرفته می شوند. پارتیشن های دوجداره که برای مرکزهای درمانی از آن
استفاده می شود به فناوری نانو قابلیت ضد آب سازی را داشته اند.
پارتیشن دوجداره الیت : در اصل این پارتیشن ها نمونه اتصال سازه پارتیشن را به یکدیگر بیان می کنند و افزون بر ظاهر زیبا برای پارتیشن ها حمل و نصب پارتیشن دوجداره را امکان پذیر می سازند. بیشتر این نوع اتصال ها برای سرویس خواب ها استفاده می گردد که سبب می شوند قطعه های تخت خواب به آسانی به یکدیگر متصل شوند یا به راحتی جابه جا شوند که امروزه با توجه به مزایای که پارتیشن های دوجداره الیت دارند هر روز استفاده از آنها بیشتر می شود.
پارتیشن دوجداره با پیچ روکار : این نوع پارتیشن ها به پارتیشن های الیت شباهت های زیادی داشته اند و تنها تفاوت آنها از نظر ظاهری می باشد. این پارتیشن ها تقریبا یک بار مصرف هستند و اگر مکانمان تغییر کند باید با آنها خداحافظی کرد با اینکه هزینه آنها گران می باشد اما باید با قیمت پایین تحویل مالک داده شوند یا به گروه بعدی واگذار شوند .
پارتیشن دوجداره جذبی : این نوع پارتیشن نیز به اتصال پارتیشن مربوط است . در این گونه اتصال ها ابتدا اسکلت پارتیشن نصب می شود . اتصال های پلاستیکی بر روی بدنه اسکلت پارتیشن هستند که نام آنها مادگی می باشد بعد از آن بدنه پارتیشن که روی آن اتصال نری وجود دارد به این چهارچوب چفت می گردد و با گذشت کمی از زمان شاهد شل شدن این اتصال ها می شوید و باید هزینه دوباره برای آن صرف کرد.
پارتیشن دوجداره با تیپو : یکی دیگر از پارتیشن های که شما بعد از خرید آن پشیمان می شوید این پارتیشن است.
پارتیشن دوجداره مخصوص مراکز نظامی : در مرکزهای نظامی و ارتشی نیز از پارتیشن استفاده می شود اما محدودیت های در این رابطه وجود دارد که به فکر دیوار کاذب و روش های سنتی باشند . به همین جهت در چنین مراکزی پارتیشن های خاص با طرح و جزیئات متفاوتی ساده می شود.
پارتیشن اداری مخصوص مراکز علمی و آموزشی : در این گونه مراکز عموما از پارتیشن های دوجداره استفاده می شود. اساسی ترین هدف از نصب پارتیشن برای ایجاد یک دیوار آکوستیک و عایق صدا است و ضمن اینکه یک بخش جدید را ایجاد می کند بتواند از ورود و خروج صدا نیز جلوگیری نمایند .
پارتیشن اداری با فریم آلومینیوم : این پارتیشن هم می توانند تک جداره باشند و هم دوجداره . در هر دو نوع از این پارتیشن ها فریم و اسکلت پارتیشن از جنس آنالیز می باشد یا آنادایز شده است و بقیه قطعه ها از شیشه می باشند که این شیشه نیز می تواند تک جداره یا دو جداره باشد. البته این نوع پارتیشن های آلومینیومی را نمی توان با قیمت مناسب پیدا کرد و شاید از دیگر پارتیشن ها اداری با قیمتی بیشتر باشند.
پارتیشن اداری شیشه ای (فریم لس) : این نوع پارتیشن ها بدون فریم و اسکلت می باشند که به عنوان پارتیشن های شیشه ی یا سکوریت معروفند. این نوع پارتیشن ها عموما در پاگردساختمان ها و راه پله ها نصب می شوند و برای فضای بیرون آپارتمان مناسب می باشند و عموما از آنهادر درون محیط های اداری استفاده نمی شوند و البته از نظر ایمنی نیز آنها توصیه نمی شود.
پارتیشن تک جداره آلومینیومی : یکی قدیمی ترین پارتیشن ها هستند و هنوز هم در برخی جاها از آن استفاده می شود.اصلی ترین قیمت آنها اسکلت آنهاست که جنسشان از آلومینیوم می باشد . عموما رنگشان کوره ای است و از رنگ های الکترواستاتیک استفاده می شود . بخش اصلی این پارتیشن ها به پایه هشت پر معروفند به همین دلیل که هشت ضلع شیار دارند و در این شیارها MDF با ضخامت یا ۶ یا ۸ می میلتری قرار می گیرند و بدنه پارتیشن را تشکیل خواهد داد . این نوع پارتیشن ها از نظر قیمتی ، قیمت کمتری داشته اند و همچنین از نظر مشتریان قیمتی خوب دارند.
پارتیشن تک جداره ام دی اف : این نوع پارتیشن ، مانند پارتیشن های بالا هستند و در بخش ستون ها از MDF استفاده شده است و از نوع آلومینیوم آنها ضعیف تر هستند.
پارتیشن دوجداره تمام بلوک MDF: همان گونه که می توانید از نام این پارتیشن ها متوجه شوید ، این نوع پارتیشن دوجداره به عنوان یک دیوار کاذب می توانند در عایق بودن صدا مهم ترین نقش را داشته باشد.
پارتیشن اداری دوجداره بلوک و شیشه : ۸۰ سانت از بخش پایین پارتیشن دوجداره از MDF است و بقیه متشکل از یک پنجره شیشه ای می باشد که اندازه استاندارد آن نیز ۱۲۰سانتی متر است و در صورتی که نیاز باشد در بخش بالای شیشه پارتیشن دوجداره هم از کتیبه استفاده می گردد.
پارتیشن سقفی : این پارتیشن محدودیت ارتفاع ندارد و برای جدا کردن قسمتی کامل از محل کار برای ایجاد یک بخش شخصی و خصوصی و جلوگیری از صدا استفاده می شود.
پارتیشن کوتاه : در این پارتیشن ها ارتفاع ۱۲۰ سانتی متر است و برای ایجاد نمودن نظم و همچنین تمرکز پرسنل از آن استفاده می شود . علاوه بر آن اگر مدیر یک مجموعه هستید می توایند برای نظارت بهتر بر روی کارکنان خود از آن استفاده نمایید.
پارتیشن نیمه بلند : این نوع پارتیشن ها ارتفاع ۲۰۵ سانتی متری دارند . این پارتیشن ها برای محیط های مناسب هستند که در آن سیستم های تهویه و سرمایش / گرمایش محدودیت داشته اند . علاوه بر آن این پارتیشن ها برای محیط های اداری دفتری به منظور تهویه هوا و گردش هوا بسیار مناسب می باشند.
پارتیشن تمام ام دی اف MDF
پارتیشن متحرک : فعلا متاسفانه ابزارهای این نوع پارتیشن محیا نیست ولی تعدادی از شرکت ها از ابزارهای مخصوص درب های ریلی و درب کمدها برای این نمونه پارتیشن استفاده می نمایند.
پارتیشن خانگی : این پارتیشن ها با پارتیشن های اداری آنها خیلی تفاوت داشته است ولی از نظر ضخامتی و هم ظاهری آنها دکوراتیوتر می باشد و به عنوان یک جدا کننده قسمت تی وی روم یا آشپزخانه می توانند استفاده شوند.
پارتیشن تمام چرمی : نمی توان بصورت دقیق نام این پرده های ضخیم و سنگین را که جنسشان از چرم است ، پارتیشن نامید . برخی از موارد با چهارچوب چوبی و MDF نصب می گردد و بیشتر در آزمایشگاههای بیمارستان ها کاربرد داشته اند.
پارتیشن دوجداره چرم کوب : در واقع این پارتیشن ها دوجداره هستند که جنسشان MDF است ولی با این تفاوت که جنس بدنه آنها را می توان از ام دی اف خام ساخت و همچنین رویه انها چرم دوزی یا چرم کوبی می گردد و هم از نظر ظاهری شیک تر هستند و برای عایق صدا تا حدودی مناسند و نسبت به پارتیشن های دیگر حالت آکوستیک بهتری دارند ولی قیمت آنها به نسبت دیگر پارتیشن ها بیشتر است و همین موضوع معایب آنها می باشد.
پارتیشن دوجداره با درب کشویی : این نوع پارتیشن ها تنها درب پارتیشن به واسطه یراق خاص به شکل کشویی باز و بسته می گردد.
- ۹۶/۰۵/۰۸